4A
Buñuelo de bacalao y algas con pilpil de codium
OCA Puerta del Camino
Horario de tapas:
13:30-15:00/20:30-22:30
(é)Tapa I
| Camiño Francés
ALÉRXENOS
0
37A – Batea roll
0
36C – Tarta de queixos galegos
0
36B – Taco de Entroido
0
36A – Taco de falso polo
0
35B – Pan bao asado da feira
0
33A – O noso lagostino cítrico
0
32A – Chipirón mexillón
0
31B – Crujiente de pulpo
0
31A – Pastel de vieira
0
29B – Gilda e Gilda (GG)
0
29A – Bolo doce de cocido
0
27A – Xurel lañado
0
26A – Higado
0
24A – Polo rubio en ravioli dewonton
0
23A – Queixo
0
21B – Pastrami
0
20A – Cachucha salvaxe
0
19A – Black molón chipirón
0
18A – Taco de lacón e grelos
0
17A – Langostinos al Ribeiro
0
14A – Bao con boloñesa de mar
0
11A – Ratiño doce
0
10C – Cuncha peregrina
0
10B – Cremoso de catro queixos
0
10 A – Cóctel de salmón
0
9A – MARamente
0
8A – Taco pulled porco
0
7B – Mexillón de Padrón
0
6A- O cocidiño da casa
0
4B – Flan de queso ahumado
0
4A -Buñuelo de bacalao
0
3B – O Souto
0
3A – Quesadilla galaica
0
2A Fabas de Lourenzá