Estrella Galicia, patrocinador da XV edición do Santiago (é) Tapas, organiza unha clase práctica e teórica na que se catarán exemplos sinxelos de harmonías con cervexas de Estrella Galicia.
«A pesar de que pensamos que a maridaxe con cervexas está en desuso, a cana e a tapa ou o aperitivo e a cervexa son parellas inseparables na gran maioría dos establecementos de hostalería. Coñecer a técnica da maridaxe con cervexas pode axudar a subir o ticket medio da nosa hostalería», explican dende a compañía, que no próximo mes de febreiro impartirán unha sesión de cultura cervexeira para asociados e persoal de Hostelería Compostela, aínda que terán prioridade os participantes de Santiago (é) Tapas, sexan socios ou non.
Cata: Farase unha cata de cervexas.
Formador: Carlos Ávila – Técnico de Cultura de Cervexa
Día 5 de febreiro. 10.30 horas
Duración: 1:30 h.
Límite 29 de xaneiro.